En paus i vardagen

Tog en paus från massa andra tankar. Huvudvärk kommer och går men det har lättat idag. Behövde hitta inspiration först till att göra någon målning. Pinterest är en av mina favorit sidor att kunna bläddra och få titta bland. Listan över med saker att få ritade ökar och ökar. Jag inser att den behöver bockas av mer istället för att ständigt fyllas på med nytt material. Men det är oftast lättare tänkt än gjort då tiden kan upplevas otillräcklig. Samtidigt som överväldigande känslor florerar. Ibland behöver jag pusha mig själv mer om att bara börja och sluta övertänka.
 
Ritade med ritpennan direkt i surfplattan. Använder en gratis ritapp som heter Sketchbook som jag gillar. Lätt navigering, många olika penslar att välja mellan och möjligheten att få jobba med sin ritning i lager. 
 
Referensbilden finner du nedanför. Hämtad från Pinterest. 
https://pin.it/3PBkxujU1
 
 
 
 
Började studera bilden först och ritade linjer direkt på referensbilden för att få perspektiv om propositionen. Därefter gjordes en första grovskiss i ett nytt lager med att rita enkla former som allt eftersom finjusterades. Valde att göra vissa ändringar såsom val av färg, uteslöt glans på min målning och gjorde rosor istället. Det svåraste är att bli riktigt nöjd över de mest rakaste linjerna. Men allt får ha sin läran och ta sin tid.